Novi Tiguan – predprodaja

Novi Tiguan izstopa z elegantnim in obenem dinamičnim zunanjim dizajnom. Sprednjemu delu dajejo svojstven pečat velike odprtine za zajemanje zraka, ozka mreža hladilnika in nova svetlobna grafika. Tekoče linije se zlivajo v karoserijo s športno silhueto. Tudi v notranjosti vas bo novi Tiguan navdušila z inovativno opremo kot je npr. ambientna osvetlitev, večji zaslon ter izpopolnjen koncept upravljanja z novim gumbom za doživetje vožnje.

Za vse tisto, kar prinese življenje. Novi Tiguan.

Konfigurirajte vaše vozilo Novi Tiguan

Svoje sanjsko vozilo lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo Tiguan opremite s ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

https://konfigurator.volkswagen.si/cc-si/sl_SI_VW22/V/model-selection/202/CT13AM24/5K5K/AO/@/@?funnelSource=MarketingCC&variant=Life

Povezljivost

Več kot samo biti in bajti

Volkswagnove povezljivostne rešitve prinašajo več udobja in dodatne možnosti za razvedrilo. Internetna povezava, ki je vzpostavljena med Tiguanom in vašim pametnim telefonom, vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeni – le voziti morate še vedno sami.