Samosvoj. Dan za dnem.

Novi Taigo. Za vse, ki sami ustvarjajo trende. Ki se ne pustijo spremeniti, pač pa raje spreminjajo sami. Ki nimajo le občutka za slog, pač pa tudi svojstven značaj. In ki celo v vsakdanjiku vedno najdejo kaj izjemnega.

Novi Taigo ima številne adute. V nadaljevanju vam na kratko predstavljamo tri:

Digitalni kombinirani instrument

Vse ključne informacije na zaslonu, ki omogoča individualno konfiguriranje.

R-Line

Z opremo R-Line športni značaj modela Taigo dobi še večjo izrazno moč.

App-Connect Wireless1,2

Svoj pametni telefon lahko povsem preprosto uporabljate tudi med vožnjo. In za to sploh ne potrebujete kabla.

R-Line

Izrazito športen

Novi Taigo R-Line vsem športnim navdušencem ponuja kakovostno in privlačno zasnovano opremo, ki zagotavlja visoko raven udobja in se ponaša z napredno tehnično zasnovo. Rezultat sta markantna zunanjost in notranjost.

Digitalni kombinirani instrument

Ključne informacije v neposrednem vidnem polju

Na cesti je še kako pomembno, da imamo ves čas pregled nad najpomembnejšimi informacijami. Serijski digitalni kombinirani instrument na visokoločljivostnem, 20,32 cm velikem barvnem zaslonu prikazuje klasične vsebine, kot sta merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov. Pri izpopolnjeni različici Digital Cockpit Pro lahko prikaze na 26,04 cm velikem zaslonu prilagajate individualnim željam. Tako lahko na primer aktivirate optični prikaz vgrajenih asistenčnih sistemov ali izberete kombinacijo navigacijskega zemljevida in multimedijskih podatkov – vse to s privlačnimi grafikami in animacijami.