Pisana druščina v akciji

Volkswagnova pisana druščina v akciji čaka na vas! Preverite zapeljivo jesensko ponudbo vozil Volkswagen s prihranki do 4.500 €*.

Akcija traja do 15.11.2019!

up!

Ob nakupu vozila up! prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 200 EUR.

Polo

Ob nakupu vozila Polo prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 200 EUR.

T-Cross

Ob nakupu vozila T-Cross prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 250 EUR.

T-Roc

Ob nakupu vozila T-Roc prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 350 EUR.

Golf

Ob nakupu vozila Golf, Golf Variant ali Golf Sportsvan prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 2.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR**bon staro za novo v višini 500 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 250 EUR.

Passat

Ob nakupu vozila Novi Passat ali Novi Passat Variant prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 400 EUR.

Tiguan in Tiguan Allspace

Ob nakupu vozila Tiguan ali Tiguan Allspace prejmete prihranek v višini 1.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 550 EUR.

Kombinirana poraba goriva 8,9−1,6 l/100km. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.500 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu /operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana ali kreditu pri družbi Porsche Kredit in Leasing SLO d.o.o., leasing in posredovanje in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON19. Več na www.porscheleasing.si. **Višina bona je odvisna od modela. Akcija traja do 15.11.19. Akcija ne velja za električna vozila. Slike so simbolne.