#MoreThan1Thing – Raznolik in vsestranski.

Nabito poln talentov: novi T-Cross je funkcionalen in raznolik. S svojim videzom križanca, možnostmi za individualizacijo in svojo visoko vsakodnevno uporabno vrednostjo je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. Skratka, pripravljen je na skoraj vsako pustolovščino.

Suveren nastop s dizajnom kompaktnega križanca.

Novi T-Cross povezuje urbanost s funkcionalnim dizajnom: dolgi pokrov motornega prostora in široka mreža hladilnika mu dajeta markantno podobo. S svojo izrazito karoserijo ta multitalent povsod naredi odličen vtis: v mestu, pri vsakodnevni uporabi in na terenu.

Pokaže svojo pravo barvo.

Novi T-Cross je prilagodljiv kot noben drugi: z opcijskimi stilskimi paketi v črni, energično oranžni in bambusovo zeleni barvi, ki so na voljo od izvedbe Life naprej, boste T-Cross odeli v nezamenljiv videz, s katerim bo postal prava stilska ikona.

Ravno pravi za vse, ki se ne prilagajajo.

Prilagodite novi T-Cross svojim lastnim predstavam in izbirajte med izvedbami opreme T-Cross, Life in Style. Kakorkoli se boste odločili, različice opreme bodo izpolnile vaša pričakovanja glede kakovosti in udobja.

DOBRODOŠLI pri Autodelta d.o.o, kjer si prav tako rezervirajte svojo TESTNO VOŽNJO!