Popolnoma električni ID.5

Elegantna oblika učinkovitosti

Novi ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo SUV-ja in kupeja. Med drugim omogoča brezžične posodobitve in razkriva nove razsežnosti električne mobilnosti.

Eleganten kupejevski dizajn zunanjosti

Novi ID.5 navdušuje z inovativno obliko, ki združuje prednosti SUV-ja z aerodinamično silhueto kupeja – brez vsakršnih kompromisov.

Inteligentno polnjenje

Pri ID.5 polnjenje ne poteka le hitro (s polnilno močjo do 175 kW (DC)), temveč tudi inteligentno.

Prostorna zasnova notranjosti

Z inteligentnim konceptom odprtega prostora je vozniku in sopotnikom zagotovljena obilica prostora za vse, kar je nepogrešljiv del njihovega vsakdanjika.

IQ.LIGHT

Predstavite se v najlepši luči

Markanten prepoznavni znak novega ID.5 so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ. Light. Njihova inovativna matrična tehnologija omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu1. Vizualno je zagotovo nekaj posebnega eleganten svetlobni pas, ki povezuje matrične LED-žaromete in Volkswagnov znak. Seveda pa z dovršenim videzom želi prepričati tudi zadek: tako so del paketa tudi opcijske 3D zadnje LED-luči z animiranimi zavornimi lučmi in integriranimi dinamičnimi smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim gibanjem svetlobe.

Ambientna osvetlitev

Prava osvetlitev za domala vsako razpoloženje

Naj vaš ID.5 dobi izrazitejšo osebno noto. Izberite eno od desetih serijskih barv (opcijsko jih je na voljo 30) in poskrbite za prijetno osvetlitev notranjosti. Pritajena svetloba med drugim osvetljuje armaturno ploščo, predal za telefon in vrata. Hladni ali topli barvni toni? Odločitev je vaša.