Novi Volkswagen Passat – Eleganca in dinamika – izpopolnjeni do optimuma.

Visoka raven udobja za boljšo kakovost življenja.

Ali tudi vi sodite med zelo zaposlene ljudi, ki so pogosto na službeni poti ali pa so odgovorni za vsakodnevne družinske obveznosti? Potem je za vas zelo pomembno, da imate zanesljivo vozilo. Novi Passat pa je še veliko več kot to: njegova naloga je, da vam olajša delo. Zaradi intuitivnega upravljanja funkcij boste z vsako vožnjo doživeli udobje na najvišji ravni.

Dizajn

Ekspresivni dizajn novega Passata izžareva prečiščeno eleganco in suverenost. Njegova dinamična proporcionalna razmerja vzbujajo zanimanje za moč, ki se skriva pod pokrovom motornega prostora.

Udobje

Passat navdušuje na raznovrstne načine s praktičnimi funkcijami, ki k vašemu ugodju prispevajo tako na dolgih kot tudi na kratkih relacijah.

Infotainment

V novem Passatu je zelo dobro poskrbljeno za razvedrilo in povezanost voznika in sopotnikov. Zato lahko uživate v kakovostnem zvoku, intuitivni navigaciji in udobju glasovne asistence, ki uboga na vaš ukaz.

Povežite se s svetom.

V Passatu ste vedno povezani s spletom. In to tako, kot ste že navajeni iz svojega vsakdana – vedno in povsod, s prijatelji, družino in poslovnimi partnerji. Fiksno vgrajena eSIM-kartica vam zagotavlja neposredni dostop do mobilnih spletnih storitev in funkcij We Connect. Serijsko in neposredno. Bodite torej tudi na poti vedno na tekočem in uživajte v prijetnem razvedrilu.