Najnovejša različica kultnega modela – MULTIVAN 6.1

Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Multivana sistematično nadaljuje s preverjenimi odlikami in se ponaša s številnimi posebnostmi. Razvili smo inovativnega spremljevalca z najsodobnejšimi infotainment, asistenčnimi in varnostnimi sistemi ter pri tem ohranili brezkompromisno multifunkcionalnost. Robustni in prostorni Multivan 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki so ves čas v gibanju.

Notranjost 6.1

Pogled v prihodnost: poleg novega opcijskega digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit, katerega diagonala meri 26 cm (10,25 palca), v notranjosti Multivana 6.1 blestijo najsodobnejše možnosti serijske povezljivosti, ki jih omogoča najnovejša generacija modularnega infotainment sistema, vključno s 23-centimetrskim (9,2-palčnim) zaslonom na dotik v sredinski konzoli. Poleg tega višji položaj sedenja in opcijske 4-smerno nastavljive ledvene opore skrbijo za vrhunsko udobje, številni predali pa za popolno urejenost notranjosti.

Komfortne posebnosti 6.1

Naj vam bo v Multivanu 6.1 udobno: obsežna in občutno bogatejša serijska oprema ter komfortne opcije skrbijo za preprosto upravljanje na nivoju osebnih vozil. Tako lahko vsak dan uživate za volanom.

Kategorija: