Volkswagen prinaša svež veter v segment SUV-jev in svetu premierno predstavlja novi T-Roc Cabriolet. Izvedba z odprto streho bo razširila ponudbo priljubljenega križanca in na rastoči trg SUV-jev prinesla več življenjskega sloga.

Oglejte si ga v našem prodajnem salonu na DUNAJSKI 122, in ga preizkusite na TESTNI VOŽNJI.

Volkswagen prinaša svež veter v segment SUV-jev in svetu premierno predstavlja novi T-Roc Cabriolet.

Izvedba z odprto streho bo razširila ponudbo priljubljenega križanca in na rastoči trg SUV-jev prinesla več življenjskega sloga.

T-Roc Cabriolet kot prvi križanec z odprto streho v razredu kompaktnih vozil ponuja ustrezno kombinacijo ekstravertirano-markantnega dizajna, povišanega položaja sedenja, značilnega za SUV-je, visoke funkcionalnosti in edinstvenega doživetja vožnje v kabrioletu

 

Streha Cabrioleta

V skladu s tradicijo Hrošča in Golfa ima T-Roc Cabriolet klasično platneno streho. Njegova serijska popolnoma avtomatsko zložljiva streha se odpre v le 9 sekundah. Streho je možno odpreti tudi med vožnjo, in sicer do hitrosti 30 km/h. Pri tem se platnena streha odklene in zaklene elektromehansko.

Varnost v vsakem detajlu

Potniki v T-Roc Cabrioletu so dobro zavarovani z zaščito pri prevračanju vozila, ki se izvleče izza zadnjih sedežev. Sistem, uporabljen pri T-Rocu, v predelu zadnjih vzglavnikov šine navzgor v delčku sekunde po prekoračenju opredeljenega prečnega pospeška ali naklona vozila. Poleg tega je T-Roc Cabriolet z ojačanim okvirom vetrobranskega stekla in drugimi strukturnimi izboljšavami zasnovan za maksimalno varnost.

Z novim T-Roc Cabrioletom Volkswagen širi svojo ponudbo v najhitreje rastočem segmentu avtomobilske panoge, v segmentu kompaktnih športnih terencev. Odprti T-Roc bodo proizvajali v Volkswagnovi tovarni v Osnabrücku – tovarni z dolgo tradicijo proizvodnje kabrioletov, saj so tu med drugim izdelovali tudi odprte različice Hrošča in Golfa.