Z miško do avta!

Klikni, izberi in takoj odpelji svoj novi Volkswagen. Zdaj s prihrankom kar do 6.000 €*, bonom za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 €* in dodatnimi 300 €** popusta za takojšnji prevzem.

Preverite široko ponudbo vozil na spodnjih povezavah in rezervirajte svoje novo vozilo. To enostavno storite tako, da izbrano vozilo prenesete v košarico in z vašo kreditno kartico opravite predhodno avtorizacijo v višini 100 €. Mi pa se nato z vami dogovorimo o podrobnostih oz. sklenitvi kupoprodajne pogodbe. In brez skrbi! V kolikor do sklenitve kupoprodajne pogodbe ne bo prišlo, bodo sredstva predhodne avtorizacije na vaši kreditni kartici, skladno s pogoji vaše banke, ponovno sproščena.

Vas zanima financiranje? Vprašajte prodajnega svetovalca o aktualni ponudbi Porsche Finance Group Slovenia in izkoristite bon za financiranje v višini 1.000 €*.

 

*Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBONPOM_2020. Akcija velja do odprodaje zalog oz. do 30.6.2020. Več na www.porscheleasing.si.

**V primeru prevzema vozila do 31.5.2020. Ne velja za pravne osebe.