VW / Novi Passat – predprodaja

Novi Passat – novo doživetje poslovnega razreda! Navdušil vas bo s športnim dizajnom, visoko ravnjo udobja in inovativnimi tehnologijami. Njegova širša, daljša in bolj ravna silhueta, ki je hkrati športna in elegantna, izžareva čisto dinamiko, a hkrati ves čas ostaja zvesta nezamenljivim Passatovim genom. Občutite Volkswagen, ki ne bo pospešil le vašega srčnega utripa, temveč bo osvojil tudi srca vseh mimoidočih.

Novo doživetje poslovnega razreda

Na uspeh vpliva več dejavnikov. Toda pogosto so ravno vsakdanje stvari tiste, ki imajo odločilen vpliv. Enako lahko rečemo za sproščen prihod do cilja – pa naj bo to poslovno kosilo ali otrokov nogometni trening. Novi Passat, ki bo v prihodnje na voljo le še v karavanski izvedbi Variant, vam zdaj ponuja še več prostora za dobro počutje. Navdušil vas bo s športnim dizajnom, visoko ravnjo udobja in inovativnimi tehnologijami.

V času predprodaje asistenčni paket IQ.Drive za stranko brezplačno!

Za naročilo / nakup vozila bomo v času predprodaje (do 29.02.2024) strankam podarili asistenčni paket IQ.Drive v vrednosti 630 EUR.

Asistenčni paket IQ.Drive vsebuje:

-asistenco za pomoč pri vožnji Travel Assist (vključno z Lane Assist in Emergancy Assist)
-prikaz okolice vozila s pomočjo kamer Area View (vključno s kamero za vzvratno vožnjo Rear View)
-elektronsko otroško zaporo zadnjih vrat

Zaradi brezplačnega asistenčnega paketa IQ.Drive sta v času predprodaje posledično ustrezno cenejša tudi paket Asistence in paket  Style.

Za več informacij se obrnite na naše prodajne svetovalce, ali nas obiščite v salonu na Dunajski 122!

AUTODELTA D.O.O.