Novi PassatNovo doživetje poslovnega razreda

Na uspeh vpliva več dejavnikov. Toda pogosto so ravno vsakdanje stvari tiste, ki imajo odločilen vpliv. Enako lahko rečemo za sproščen prihod do cilja – pa naj bo to poslovno kosilo ali otrokov nogometni trening. Novi Passat, ki bo v prihodnje na voljo le še v karavanski izvedbi Variant, vam zdaj ponuja še več prostora za dobro počutje. Navdušil vas bo s športnim dizajnom, visoko ravnjo udobja in inovativnimi tehnologijami.

Spoznajte osupljivi dizajn novega Passata. Njegova širša, daljša in bolj ravna silhueta, ki je obenem elegantna in športna, izžareva čisto dinamiko, a hkrati ves čas ostaja zvesta nezamenljivim Passatovim genom. Občutite Volkswagen, ki ne bo pospešil le vašega srčnega utripa, temveč bo osvojil tudi srca vseh mimoidočih.

Vstopite in se pripnite – pa ne pozabite se odpeljati. To se vam lahko zgodi v novem Passatu, pa ne le zaradi opcijskih sedežev ergoActive z masažno funkcijo. Ampak tudi zato, ker vozilo s svojo impresivno notranjostjo, velikodušno zasnovo prostora ter poudarkom na inovativnih tehnologijah in elegantnem dizajnu postavlja nove standarde. Dovršene podrobnosti, kot so vidni šivi, dajejo armaturni plošči, ki je usmerjena proti vozniku, pridih razkošja. Številnejše in bolj raznolike odlagalne možnosti, denimo povečan jumbo predal v sredinski konzoli, ponujajo prilagodljiv prostor za shranjevanje vsega pomembnega.

Za več informacij so vam z veseljem na voljo naši prodajni svetovalci:

O samem vozilu pa si lahko več preberete na:

  • https://www.volkswagen.si/novi-passat