Novi Volkswagen T-roc - samozavest ima zapisano v genih!

 

Cenite dober dizajn in samosvojost? Samozavestni T-Roc izstopa s svojim ekspresivnim videzom križanca in številnimi možnostmi za individualno izbiro opreme.

 

Novi T-roc je oblikovno najbolj drzen in dinamičen crossover "ljudskega" dela koncerna Volkswagen, ki šele zdaj vstopa v ta vroči avtomobilski razred. T-roc povzema najboljšo tehnologijo modernih volkswagnov. Od novembra naprej bo na voljo s tremi bencinskimi ali dizelskimi motorji ter tudi štirikolesnim pogonom.

Novi T-roc je dimenzijsko pozicioniran pod tiguana, dopolnjuje pa ponudbo obstoječih Volkswagnovih športnih terencev – poleg tiguana in touarega sta to še ameriški atlas oziroma kitajski teramont. T-roc je dolg 4,23 metra, širok je 1,81 metra in visok 1,57 metra. Avtomobil zaznamuje dolga medosna razdalja, zelo kratki previsi. Zelo je nizek, kar poudari njegovo dinamično naravo.

Avtomobil izhaja iz platforme MQB (prirejene za segment A0) in prav gotovo prepriča s svojo zunanjostjo. Ta je drzna, moderna in v skladu z najnovejšimi Volkswagnovimi smernicami. To je predvsem zelo široka maska oziroma mreža motorja z integriranimi žarometi. Te imajo tudi prenovljen svetlobni podpis.

Podobno kot večji tiguan bo tudi T-roc na voljo z bencinskimi in dizelskimi motorji, ki so opremljeni s turbopuhalom. Na voljo bodo trije bencinski TSI in trije dizelski motorji TDI. Serijsko bo avto na voljo z dvokolesnim pogonom in ročnim menjalnikom, za doplačilo pa tudi s štirikolesnim pogonom in samodejnim dvosklopčnim sedemstopenjskim menjalnikom DSG.

Oprema & dizajn

Naredite močan vtis. Naj vas prevzamejo izrazit dizajn, številne možnosti za individualizacijo in kakovostna izdelava do najmanjše podrobnosti: T-Roc ve, kako navdušiti.

Infotainment

Naj vsaka vožnja postane nekaj več. Izkoristite čas v vašem T-Rocu. Sodoben multimedijski sistem poskrbi, da ste na tekočem, omogoča vam prostoročno telefoniranje ali predvaja vašo najljubšo pesem ter vas vodi do cilja. Če želite, vas s funkcijo glasovnega upravljanja celo uboga na besedo.

Asistenčni sistemi

Izognite se nepotrebnemu stresu. Četudi ste vajeni sami biti kos stvarem, vam T-Roc lahko olajša marsikatero situacijo. V najboljšem primeru vam njegovi asistenčni sistemi pomagajo celo preprečiti nezgode.

Udobje

T-Roc vam s svojo udobno in prostorno zasnovo ponuja veliko svobode za vaše individualne želje in potrebe. K temu pripomorejo tudi progresivni oblikovalski elementi in številne možnosti za individualizacijo.

Tehnologija

Tako učinkovit in fleksibilen kot vi. Pričakujete moč – še posebej od vašega vozila. Opcijsko lahko za T-Roc izberete pogon 4MOTION, ki zagotavlja odlično vlečno silo na domala vsaki podlagi, ter športno podvozje za izboljšano vodljivost in sistem za dinamično uravnavanje podvozja (DCC).

 

Rezervacija testne vožnje T-ROC

Rezervacija testne vožnje z novim VW T-ROC

Vnesite vašo telefonsko številko, kamor vas lahko pokličemo glede testne vožnje.
Vnesite vaš e-poštni naslov, kamor vas lahko obvestimo glede testne vožnje.