Fantastična ponudba, ki je ne moremo skriti!

Kdor išče, ta najde fantastično ponudbo vozil Volkswagen. Prihranek do 5.800 EUR*, bon za financiranje 1.000 EUR** in bon za nakup zimskih pnevmatik do 500 EUR***. Fantastična ponudba velja za modele: up!, Golf, Golf Sportsvan, Beetle, Jetta, Touran, Caddy, Passat, Tiguan, Arteon, Sharan in Multivan. Obiščite nas v našem prodajnem salonu na Dunajski 122 in poiščite svoj novi Volkswagen!

up! Ob nakupu vozila up! prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 200 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Golf, Golf Variant, Golf Alltrack! Ob nakupu vozila Golf, Golf Variant ali Golf Alltrack prejmete popust v vrednosti 1.000 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Golf Sportsvan! Ob nakupu vozila Golf Sportsvan prejmete popust v vrednosti do 2.500 €*, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Touran! Ob nakupu vozila Touran prejmete popust v vrednosti 2.500 € (velja za vozila na zalogi), bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 350 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Passat, Passat Variant in Passat Alltrack! Ob nakupu vozila Passat, Passat Variant in Passat Alltrack prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 350 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Tiguan! Ob nakupu vozila Tiguan prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 500 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Arteon! Ob nakupu vozila Arteon prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 500 € ali aktivni informacijski zaslon v vrednosti 545 €. Dodatno prejmete še bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.